Language Switcher

Julebryg

  • Ny type hvert år
  • 6,5 % - 8,5 %
  • Som regel mørk og fyldig, men opskriften ændrer sig fra år til år
  • Tilgængelig: jul/vinter

Julebryg 2013 170pxVores tidligere lagerforvalter, Kurt, har forladt ikke bare os men selve Danmark. Egentlig troede vi, at han gik og hyggede sig med at vende pølser i et voksenlærlingejob ude på Flyvergrillen, men forleden modtog vi et postkort stemplet Westmalle, Belgien. Kurt skrev:

Hej Morten & Jacob
Mig og alle mine rensdyr er udvandret fra Amager til landet, hvor chokoladen og mayoen flyder, og øllet er både rigeligt og stærkt. Jeg har fået arbejde i bryggeriet på det lokale kloster, hvor både rensdyrene og jeg hjælper med at kvalitetsteste al deres malt. Jeg går også lidt til hånde i selve bryghuset, og der faldt jeg forleden over en opskrift på en øl, de kalder "Dubbel". Både mig og mine rensdyr synes, at den er lækker - og efter en 4-5 stykker bliver vi sgu' lidt bimmelim. Ku I ikke også lave sådan en på Amager?
Julehilsner fra Kurt

Og da vi holder så meget af Kurt, kan vi i år forhåbentlig glæde både ham og alle jer med en juleøl i belgisk stil. Mørk, fyldig og rigtig julet! Ingen krydderier tilsat.


 

Julebryg

Slider

Smiley2

EleiteSmileyGreen

FÅ VORES NYHEDSBREV

FÅ VORES NYHEDSBREV

TILMELD

Julebryg

  • Ny type hvert år
  • 6,5 % - 8,5 %
  • Som regel mørk og fyldig, men opskriften ændrer sig fra år til år
  • Tilgængelig: jul/vinter

Julebryg 2013 170pxVores tidligere lagerforvalter, Kurt, har forladt ikke bare os men selve Danmark. Egentlig troede vi, at han gik og hyggede sig med at vende pølser i et voksenlærlingejob ude på Flyvergrillen, men forleden modtog vi et postkort stemplet Westmalle, Belgien. Kurt skrev:

Hej Morten & Jacob
Mig og alle mine rensdyr er udvandret fra Amager til landet, hvor chokoladen og mayoen flyder, og øllet er både rigeligt og stærkt. Jeg har fået arbejde i bryggeriet på det lokale kloster, hvor både rensdyrene og jeg hjælper med at kvalitetsteste al deres malt. Jeg går også lidt til hånde i selve bryghuset, og der faldt jeg forleden over en opskrift på en øl, de kalder "Dubbel". Både mig og mine rensdyr synes, at den er lækker - og efter en 4-5 stykker bliver vi sgu' lidt bimmelim. Ku I ikke også lave sådan en på Amager?
Julehilsner fra Kurt

Og da vi holder så meget af Kurt, kan vi i år forhåbentlig glæde både ham og alle jer med en juleøl i belgisk stil. Mørk, fyldig og rigtig julet! Ingen krydderier tilsat.


 

Butikken

Butikken

Vi har åbent for salg til private hver lørdag fra 10 - 13

Butikken

Rundvisning

Rundvisning

Rundvisning Amager round

En rundvisning med indlagt ølsmagning på Amager Bryghus er meget populært - både for medarbejdere og/eller kundeforbindelser.

Rundvisning link

Firmagaver

Firmagaver

SevenSins samlet

Firmagaver